30 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

H πιο πολυτελής βίλα στην Κέρκυρα που πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ!


Η πιο πολυτελής βίλα στην Κέρκυρα πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ από τον οίκο δημοπρασιών Greece Sotheby’s International Realty! Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της θα σας αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό!

Η συγκεκριμένη πολυτελής βίλα βρίσκεται στο χωριό Νησάκι στην Κέρκυρα και πουλήθηκε στο ποσό των δέκα εκατομμυρίων. Πρόκειται, μάλιστα, για την πιο ακριβή πώληση πολυτελούς κατοικίας στην Κέρκυρα

H Grand Marine καλύπτει μια έκταση οκτώ περίπου στρεμμάτων, βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου και έχει πρόσβαση στη θάλασσα από ιδιωτικό δρόμο. Οι ιδιοκτήτες της θα έχουν θέα το πέλαγος ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν και τον γαλάζιο ουρανό, αφού σχεδόν όλοι οι τοίχοι καλύπτονται από τζάμι. Με θέα παράλληλα τα νησιά του Ιονίου αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας επέλεξαν ίσως το καλύτερο σημείο της Μεσογείου.

Εκτός από τις 6 κρεβατοκάμαρες της, διαθέτει αμέτρητους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, κάθε ένας με τη δική του προσωπικότητα, κατασκευή και διακόσμηση. Αν και σε γενικές γραμμές κυριαρχεί το μοντέρνο με στοιχεία αποικιακού στυλ, κυρίως ως προς τις ξύλινες οροφές, πρόκειται για μια εξοχική κατοικία που η πολυτέλεια κατακλύζει όλους τους χώρους.

Εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι αποτελεί και το χαμηλότερο επίπεδο της, στο οποίο υπάρχει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πολλά εξειδικευμένα όργανα και καθρέπτες στους τοίχους. Επίσης, στον εξωτερικό χώρο ειδική πέργκολα για γιόγκα, τζακούζι, χαμάμ, καθώς και ειδική αίθουσα προβολής κινηματογραφικών ταινιών με τα τελειότερα μηχανήματα ήχου και εικόνας.

Φωτογραφίες: sothebysrealty.gr