3 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

H KFC δημιούργησε μία πανίσχυρη κονσόλα παιχνιδιών η οποία… ζεσταίνει και το φαγητό


Μπορεί να ακούγεται ως πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η αλυσίδα φαστ φουντ KFC λανσάρει μια παιχνιδομηχανή η οποία εκτός από το να παίζει παιχνίδια, μπορεί να ζεσταίνει και… φαγητό.

«Ο θάλαμος για το κοτόπουλο θα κρατά τα περιεχόμενά του ζεστά, έτοιμα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια έντονου gaming» ανέφερε η εταιρεία, η οποία έκανε γνωστό ότι η KFConsole, μια κονσόλα σε σχήμα κουβά εφοδιασμένη με ένα εσωτερικό σύστημα ψύξης για την εξαγωγή θερμότητας, είναι η «πρώτη στον κόσμο» συσκευή που διαθέτει θερμοθάλαμο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε επιτέλους τους οπαδούς ακριβώς αυτό που ήθελαν: να καταστεί η KFConsole πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος των κονσολών είναι φαύλος, αλλά είμαστε πολύ σίγουροι για το KFConsole ως την κορυφαία μας είσοδο στην αγορά. Αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια σε προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, και να διατηρεί το γεύμα σας ζεστό για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας», δήλωσε ο Mark Cheevers της KFC.

KFConsole

«Εάν η Sony ή η Microsoft θέλουν συμβουλές για το πώς να κατασκευάσουν ένα θάλαμο κοτόπουλου για τις κονσόλες τους την επόμενη φορά, θα ήταν ευπρόσδεκτοι να έρθουν σε επαφή», κατέληξε ο Cheevers.

KFConsole

Η συσκευή εκτός από… φούρνος μικροκυμάτων θα είναι καμία πολύ ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κονσόλα έχει την δυνατότητα λειτουργίας σε ανάλυση 4Κ και στα 240 frames το δευτερόλεπτο

H KFConsole θα χρησιμοποιεί πλαίσιο Cooler Master NC100, επεξεργαστή Core i9 Intel Nuc 9 Extreme και θα μπορεί επιπλέον να λειτουργήσει με VR headsets. Θα διαθέτει υποδοχή κάρτας γραφικών ώστε να μπορείτε να την αναβαθμίσετε εάν επιθυμείτε, έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe και δύο σκληρούς δίσκους SSD Seagate Barracuda 1TB.

Τόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας, όσο και η τιμή της KFConsole δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.