16 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

«Γυναίκα τώρα» το νέο βιβλίο των  life coaches  Τζιλ Δούκα και  Νικόλαου Ουρανού


Γυναίκα τώρα είναι το νέο βιβλίο των Τζιλ Δούκα και  Νικόλαου  Ουρανού. Οι καταξιωμένοι life coaches και 3 φορές best seller συγγραφείς θα βρεθούν σε μια μεγάλη περιοδεία για να συζητήσουν με τον κόσμο όλα όσα πραγματεύεται το Γυναίκα Τώρα, να τους γνωρίσουν από κοντά, αλλά και να θέσουν μαζί τους τα θεμέλια της νέας ζωής που ανοίγεται μπροστά  τους μέσα από το βιβλίο.

Η Τζιλ Δούκα MCC και ο Νικόλας Ουρανός PCC, μετά από την τριπλή επιτυχία των best sellers Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα επιστρέφουν με το Γυναίκα Τώρα, έναν χρήσιμο οδηγό αυτοβελτίωσης για κάθε γυναίκα, μια αποκαλυπτική βίβλο που στοχεύει να φέρει την προσωπική και επαγγελματική ευημερία που θα πιστέψει πως η αλλαγή που αναζητά είναι μόλις μια επιλογή μακριά.

Οι καταξιωμένοι life coaches μέσα από το 4ο κατά σειρά βιβλίο τους, που περιλαμβάνει πλήθος αυτοβιογραφικών στοιχείων και είναι εμπνευσμένο από τη ζωή τους και τις ιστορίες των γυναικών τις οποίες έχουν βοηθήσει να βρουν αυτό που πραγματικά αξίζουν, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι ώστε να ανακαλύψεις τον πραγματικό σκοπό της ζωή σου.