4 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Γρεβενά: 45χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12 χρονη εν γνώση της μητέρας της – Βίντεο με τις αντιδράσεις των κατοίκων


Ενας 45χρονος και μία γυναίκα στα Γρεβενά κρίθηκαν προφυλακιστέοι, καθώς ο πρώτος ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη κόρη της.

Ο φερόμενος δράστης παραδέχτηκε την ενοχή του και μαζί του προφυλακίστηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία φέρεται να γνώριζε για τις πράξεις του συντρόφου της. Χθες, εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν για την κράτησή των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν από τα δικαστήρια, καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί, με την οργή να είναι έκδηλη.

Ο φερόμενος δράστης φέρεται να είπε πως σε κατάσταση μέθης είχε δύο φορές σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, όπου πιάστηκε στα πράσα, μετά από καταγγελία ενός κατοίκου που είχε καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο δράστης μάλιστα είναι πατέρας δύο παιδιών, με την κόρη του να είναι συμμαθήτρια της 12χρονης που κακοποίησε σεξουαλικά. Ο 45χρονος κατηγορείται με το αδίκημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος της ανήλικης και η μητέρα της για συνέργεια.

Βίντεο από τις αντιδράσεις κατοίκων των Γρεβενών

Ο συνήγορος των κρατούμενων, Χάρης Χάιδος, ανέφερε μετά την απόφαση του εισαγγελέα: «Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων. Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».