6 Ιουλίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γιατρός «μαϊμού»: Πήρε 42.000 ευρώ από νεαρή με σκλήρυνση κατά πλάκας -Της σταμάτησε τη θεραπεία, η κατάστασή της επιδεινώθηκε


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» Νίκου Κοντοστάθη.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Μαζί» και τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη αναφέρθηκε σε μία νέα περίπτωση ασθενούς που έπεσε θύμα του 47χρονου.Η νέα υπόθεση αφορά μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας που σταμάτησε τη θεραπεία της και κατέβαλε 42.000 ευρώ για να γίνει καλά.

«Νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε το 2016 με σκλήρυνση. Κάποιος της είπε ότι σε ένα μοναστήρι στο Βόλο έρχεται ένας χριστιανός νευροχειρουργός ο οποίος λόγω της σχέσεώς του με την εκκλησία μπορεί να την δεχθεί και να της πει της πει την άποψή του και μάλιστα να πάρει και πολύ λιγότερα χρήματα λόγω της σχέσης του με την εκκλησία. Πράγματι λοιπόν πήγε στο μοναστήρι και με τον αδερφό της ο οποίος είναι αρχιτέκτονας, τον είδα, τον συνάντησαν, είχε μόλις διαπιστωθεί αυτή η ασθένεια, της είπε να σταματήσει κάθε θεραπεία. Από το 2016 μέχρι και τώρα της σταμάτησε κάθε θεραπεία, όπως καταλαβαίνετε η περίπτωση επιδεινώθηκε. Την δέχθηκε σε αυτή την κλινική που εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις να δέχεται. Μου είπε ότι τον συνάντησε στην κλινική αυτή σε πολυτελέστατο γραφείο. Της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Επιδεινώθηκε η κατάστασή της, εάν δεν αποκαλύπτονταν η δράση του ακόμα θα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ» είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

«Μου είπε η κοπέλα ότι στο γραφείο του μπαινόβγαιναν κι άλλοι γιατροί με τους οποίους συνομιλούσε» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Νέα καταγγελία για τον γιατρό «μαϊμού»: «Μου πήρε 3.500 ευρώ»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» παρουσιάστηκε και ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού, ο Παναγιώτης, που είχε τροχαίο ατύχημα και τραυματίστηκε στο πόδι, ο οποίος αποκάλυψε πώς τον προσέγγισε, πώς του συστήθηκε και πώς του απέσπασε 3.500 ευρώ.

«Ήμουν στο νοσοκομείο, άκουγε κρυφά και με πλησίασε να με ρωτήσει τι πρόβλημα υπάρχει. Δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα, μου είπε ότι ήταν χειρούργος» είπε. Μάλιστα έδωσε στον ασθενή και ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν ότι ήταν ορθοπεδικός χειρούργος. «Θα με χειρουργούσε ο συγκεκριμένος και θα ήταν δίπλα του και άλλοι» είπε ο Παναγιώτης.

«Μου πήρε 3.500 ευρώ. Τα 2000 ευρώ τα μάζευα με ζόρι, τα 1.500 τα δανείστηκα. Είχα τα λεφτά στην άκρη, σε 3 μήνες θα γένναγε η γυναίκα μου» πρόσθεσε.

φωτιστικά inde.gr