4 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γιατί η επιλογή της θέσης δίπλα στο παράθυρο του αεροπλάνου δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας


Το γεγονός ότι σας δίνεται η δυνατότητα κατά την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων να επιλέγετε την θέση που θα καθίσετε στο ταξίδι σας, δεν είναι απλώς ένα πλεονέκτημα που προσφέρουν οι αεροπορικές στους επιβάτες τους.

Πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας και για το πώς τοποθετείτε τον εαυτό σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, λοιπόν, και όσα δήλωσαν ειδικοί ψυχολόγοι στην βρετανική εφημερίδα, εκείνοι που επιλέγουν τις θέσεις δίπλα στο αεροπλάνο είναι πιο εγωιστές, ενώ τους αρέσει να έχουν τον πλήρη έλεγχο αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους.

Κάτι τέτοιο εξηγείται από το γεγονός ότι στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει την συγκεκριμένη θέση, ναι μεν θα έχει την ησυχία του και την ιδιωτικότητά του (όσο αυτό είναι εφικτό μέσα σε ένα μέσο μεταφοράς), ωστόσο, θα ενοχλεί αρκετά τους συνεπιβάτες του κάθε φορά που θα θέλει να σηκωθεί.

Αντιθέτως, εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο δείχνουν πιο ντροπαλοί και συνεσταλμένοι, ενώ σίγουρα δεν θα καταφέρουν να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν κατά την διάρκεια της πτήσης.

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Quartz, τα στοιχεία έδειξαν ότι όσοι ταξιδεύουν συχνά επιλέγουν θέσεις δίπλα στο διάδρομο, ενώ εκείνοι που προτιμούν τις θέσεις δίπλα στο παράθυρο του αεροπλάνου έχουν χαμηλότερο εισόδημα.

φωτιστικά inde.gr