11 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γιατί απιστούν οι παντρεμένοι άντρες -3+1 λόγοι


Γιατί μπορεί να απιστούν οι άνδρες ;

Οι λόγοι που μπορεί να σκεφθεί κανείς άπειροι. Μια εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ επί έξι χρόνια με το όνομα Σαμάνθα Χ. συνοψίζει, βάσει των όσων έχει ακούσει από τους άνδρες, τους λόγους για τους οποίους συνήθως οδηγούν τους άνδρες στην απιστία.

Η Σαμάνθα X, εξήγησε καταρχάς ότι όσοι άνδρες είναι αποφασισμένοι να απιστήσουν, πάντα θα βρουν το χρόνο, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είναι και υποστηρίζει, ότι ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρός είναι ο γάμος και πόσο τέλεια μπορεί να φαίνεται η οικογενειακή ζωή στο σπίτι, «οι άνδρες και πάλι μπορούν να ξεστρατίσουν».

Οι τρεις κατηγορίες ανδρών που απατούν

Όπως είπε, μέσα από την εμπειρία της να συναναστρέφεται παντρεμένους άντρες, διαπίστωσε ότι οι λόγοι της απιστίας, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη, είναι οι άνδρες που έχουν «μηδενικές σεξουαλικές σχέσεις» με τη σύζυγό τους, μερικές φορές για δεκαετίες, και αισθάνονται σαν μια πιστωτική κάρτα με πόδια, αλλά αρνούνται να φύγουν επειδή δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους ή να πληγώσουν τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν ότι αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά «παραδέχονται ότι απλώς χρειάζονται ποικιλία».

Όσο για την τρίτη κατηγορία, είναι αυτή που αποκαλεί την «πιο πολύπλοκη παρτίδα»: ο πολύ ευτυχισμένος παντρεμένος άντρας, που δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος για να απιστήσει.

Παρόλο που οι άνδρες λένε ότι δεν θέλουν να βλάψουν τις συντρόφους τους και να καταστρέψουν το γάμο τους, η Σαμάνθα πιστεύει ότι συχνά οι γυναίκες τους γνωρίζουν, αλλά κλείνουν τα μάτια αντί να μπουν στη διαδικασία να το αντιμετωπίσουν και να ξεκινήσουν ξανά τη ζωή τους.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω. Εάν υπάρχει κάτι που έχω μάθει στο ρόλο μου ως Σαμάνθα, είναι ότι δεν είναι ένας τέλειος κόσμος, δεν είμαστε τέλειοι άνθρωποι και όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αρχικά, δυσκολεύτηκα να καταλάβω γιατί ευτυχισμένοι παντρεμένοι άνδρες αναζητούν σεξουαλικές σχέσεις αλλού, είτε πρόκειται για εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ (που με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι απιστία) ή για μακροχρόνιες σχέσεις. Βλέπω, ακούω και συναντώ αρκετούς παντρεμένους άντρες ως Σαμάνθα, πράγμα που με αποτρέπει να πω κι εγώ το “ναι” για πάντα. Και επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω, δεν είναι μόνο οι άνδρες που απατούν. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το κάνουν επίσης και έχω πολλούς πελάτες, συντετριμμένους από τις σχέσεις των συζύγων τους».

φωτιστικά inde.gr