24 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γάμος στην Κρήτη: Τα… κόλπα για να αποφύγουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού -Πώς μοιράστηκαν οι 1.800 καλεσμένοι [εικόνες]


Υπό δρακόντεια αστυνομική επιτήρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, το γλέντι γαμο-βάφτισης στα Χανιά της Κρήτης, που παρά τα μέτρα, οι νεόνυμφοι και το νεοφώτιστο παιδί, βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν τη χαρά τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr, το γλέντι του γάμου και της βάφτισης που είχε προγραμματιστεί σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Γεωργιούπολης του Δήμου Αποκορώνου και αφορούσε συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα.

Το γλέντι του γάμου και της βάφτισης είχε προγραμματιστεί σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Γεωργιούπολης του Δήμου Αποκορώνου

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διαβουλεύσεις και συνεχής συστάσεις από την αστυνομία προς τις οικογένειες να τηρηθούν τα μέτρα στο ακέραιο, ωστόσο αποφασίστηκε το γλέντι να γίνει – παρά τις παραινέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αχαΐα στήθηκε γαμήλιο πάρτι με 450 καλεσμένους με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο πεθερός και να του επιβληθεί 3.000 ευρώ πρόστιμο

Το γλέντι αφορούσε συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα.

Παρά ταύτα, οι πρώτοι καλεσμένοι που έφταναν στο σημείο που είχε οριστεί για το γλέντι, συνάντησαν έναν μεγάλο αστυνομικό κλοιό και διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται στο σημείο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα τελεστεί καμία παρασπονδία για τα μέτρα.
Οι πρώτοι καλεσμένοι που έφταναν στο σημείο που είχε οριστεί για το γλέντι, συνάντησαν έναν μεγάλο αστυνομικό κλοιό και διμοιρία των ΜΑΤ
Έτσι και παρά την πρώτη αναστάτωση, το γλέντι συνεχίστηκε στον δρόμο και περιορισμένα, με τους καλεσμένους να μοιράζονται σε δύο διαφορετικούς ανοικτούς χώρους, με 50 άτομα όριο στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στρωθεί.

Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν σε δύο διαφορετικούς ανοικτούς χώρους, με 50 άτομα όριο στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στρωθεί.

Μάλιστα η νύφη χόρεψε καταμεσής του δρόμου με τους φίλους και συγγενείς, ενώ δεν έλειψαν και τα ριζίτικα…

Η νύφη χόρεψε καταμεσής του δρόμου με τους φίλους και συγγενείς

Οι καλεσμένοι που έφευγαν νωρίς, ως και αυτοί που δεν κατόρθωσαν να κάτσουν σε τραπέζι, φορτώνονταν με… ταπεράκια και φιάλες ουίσκι για το σπίτι!

Οι καλεσμένοι που έφευγαν νωρίς, ως και αυτοί που δεν κατόρθωσαν να κάτσουν σε τραπέζι, φορτώνονταν με… ταπεράκια και φιάλες ουίσκι για το σπίτι!

Μάλιστα το “κλου” της βραδιάς ήρθε με την αποχώρηση, όπου οι καλεσμένοι που έφευγαν νωρίς, ως και αυτοί που δεν κατόρθωσαν να κάτσουν σε τραπέζι, φορτώνονταν με… ταπεράκια και φιάλες ουίσκι για το σπίτι!

Πηγή: zarpanews

φωτιστικά inde.gr