9 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Γ.Σ. Σέρρες 93: Το 5ο Αθλόραμα στίβου το Σάββατο στην πλατεία Ελευθερίας


Για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια ο Γ.Σ. Σέρρες 93 σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών θα διοργανώσουν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας  το «Αθλόραμα Στίβου».

Τα μικρά παιδιά της πόλης των Σερρών αλλά και οι γονείς τους, από το πρωί στις 10:00 έως το μεσημέρι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός αλλάζει φέτος χρόνο και χώρο, γίνεται στην αρχή της αθλητικής χρονιάς και στην πλατεία Ελευθερίας για να έχει μεγαλύτερη έκταση.

«Θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο στάδιο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και προσκαλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν να δοκιμάσουν όλα τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή που ευχαρίστησε το Δήμο Σερρών για την υποστήριξη σε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση.

Οι προπονητές του συλλόγου θα είναι εκεί για να διδάξουν τα μυστικά των αγωνισμάτων του στίβου (ταχύτητα, εμπόδια, ρίψη, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος και άλμα επί κοντώ).

Ο κλασικός αθλητισμός έχει μεγάλη παράδοση αλλά και πολλούς φίλους στο Νομό Σερρών ενώ εδώ και χρόνια οι αθλητές και οι αθλήτριες των Σερραϊκών συλλόγων διακρίνονται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.