2 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Γ. Κουτσάκης: Ανησυχία για το μέλλον των ΚΔΑΠ – Πιέζουμε όσο μπορούμε


Η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher των ΚΔΑΠ αποτέλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους,  επειδή μεγάλος αριθμός των παιδιών πανελλαδικά (σχεδόν το 50 %) μένουν εκτός φιλοξενίας στις δομές, παρ’όλο που πληρούσαν τις προδιαγραφές για την ένταξή τους, με αποτέλεσμα να πλήττονται τόσο οι οικογένειες, όσο και οι δομές ΚΔΑΠ.

Τα ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας εδώ και 15 χρόνια παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαιδευτικών – καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, σε δεκάδες οικογένειες εργαζομένων – ανέργων, χαμηλόμισθων, αυτοαπασχολούμενων.

Ως Δημοτική Αρχή εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλες τις οικογένειες των οποίων τα παιδιά έχουν εξαιρεθεί από τη συμμετοχή τους στα Δημοτικά ΚΔΑΠ.

Ζητάμε μέσω της ΚΕΔΕ την αύξηση της χρηματοδότησης ώστε να φιλοξενηθούν όλα τα παιδιά στις δομές ΚΔΑΠ του Δήμου και παράλληλα να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων καθώς και η βιωσιμότητα των δομών αυτών.

Επίσης  θέλουμε να καθησυχάσουμε τους γονείς που δεν πήραν voucher , αλλά έχουν πλήρη φάκελο, όπως και εκείνους που έκαναν αίτηση αλλά απορρίφθηκαν,  ότι ο Δήμος και η ΚΕΔΗ, θα στηρίξουν μέχρι τέλους τις οικογένειες όπως επίσης και τις δομές του Δήμου.

φωτιστικά inde.gr