6 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Φθιώτιδα: Συναγερμός για κρούσμα κορωνοϊού σε εργοστάσιο


Νεαρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο της Φθιώτιδας, ο οποίος όμως διαμένει σε γειτονικό νομό, διαγνώστηκε το πρωί της Δευτέρας θετικός στον κορωνοϊό.

Ο εργαζόμενος είχε να πάει στη δουλειά από την προηγούμενη Τετάρτη, καθώς είχε κάποια συμπτώματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον προϊστάμενο βάρδιας και τον γιατρό της μονάδας, του συστήθηκε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, να παραμείνει σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρώτα διαγνώστηκε θετική στην Covid-19 μια ξαδέλφη του στον Βόλο, την οποία είχε επισκεφθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και στη συνέχεια από την ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ βρέθηκε και αυτός θετικός στον ιό.

Η διοίκηση της εταιρείας κινήθηκε αμέσως, εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των προμηθευτών της μονάδας.

«Αν και ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στο πόστο που ήταν δεν είχε πολλές επαφές, εμείς φροντίσαμε όσοι συνάδελφοι θα μπορούσε να είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, να κάνουν άμεσα το τεστ. Τα αποτελέσματα και για τα 14 άτομα που έκαναν τεστ ήταν αρνητικά. Επίσης προχωρήσαμε σε απολύμανση όλων των χώρων του εργοστασίου. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν τίθεται θέμα αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου. Εξάλλου πάντα τα μέτρα που λαμβάναμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για την προστασία των εργαζομένων και όλων μας είναι πολύ αυστηρά…», είπε στο LamiaReport υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

φωτιστικά inde.gr