18 Μαΐου, 2023

Press Room

Φωτεινή Αραμπατζή: «Όταν γυναίκες στηρίζουν γυναίκες γίνονται θαύματα!»


Ένα λουλούδι για «χρόνια πολλά» στη Γιορτή της Μητέρας

 

Ένα λουλούδι για «χρόνια πολλά» στις γυναίκες-μάνες πρόσφερε η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή για τη Γιορτή της Μητέρας, στην πόλη και στην περιφέρεια, στέλνοντας το μήνυμα πως «όταν γυναίκες στηρίζουν γυναίκες, γίνονται θαύματα!».

Το πρωί της Κυριακής, η ίδια, μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, πρόσφερε ένα λουλούδι και αντάλλαξε ευχές με τις κυρίες, που συνάντησε ενώ την ίδια στιγμή, εθελόντριες του Πολιτικού της Γραφείου πρόσφεραν λουλούδια, σε κυρίες, που συνάντησαν απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης.

Στη συνέχεια και μέχρι αργά το βράδυ, προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε όσο τον δυνατόν περισσότερες προσκλήσεις Πολιτιστικών Συλλόγων, που διοργάνωσαν εκδηλώσεις για τη σημαντική αυτή γιορτή της γυναίκας-μάνας, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή βρέθηκε σε Νέα Ζίχνη, Γάζωρο, Χρυσό, Κάτω Καμήλα, Πεντάπολη, Άγιο Πνεύμα, Καλά Δένδρα, Πεθελινό, Κάτω Μητρούση και Κουβούκλιο και συναντήθηκε με καλές φίλες, που είχαν παρακολουθήσει τα επιτυχημένα συνέδρια της Πρωτοβουλίας ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ, με το πρώτο αφιερωμένο στην Γυναίκα-Μητέρα, την ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους και κάποιες, που δεν τα είχαν καταφέρει και περιμένουν εναγωνίως τα συνέδρια, που θα ακολουθήσουν.

Στις γιορτές αυτές, η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, συνεχάρη τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων για το έργο τους και ευχήθηκε σε κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά «χρόνια πολλά», είτε είναι βιολογική ή θετή μάνα, μάνα που δεν μεγαλώνει η ίδια τα παιδιά της, γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα, είτε είναι «μάνα» για τα ανίψια της, «μάνα» ενός σκοπού, «μάνα» όλων των παιδιών του κόσμου και σίγουρα είναι το παιδί μιας μάνας, που το έφερε στον κόσμο…

«Η μάνα είναι ιδέα, η μητρότητα είναι στάση ζωής! Κι αυτή τη μάνα τιμάμε σήμερα. Το αρχέτυπο της γυναίκας, που φροντίζει, αγαπά, στηρίζει» τόνισε η κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ζητώντας από όλες να αγαπούν και να φροντίζουν πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους, για να είναι εκεί, για όσους φροντίζουν και τις χρειάζονται. Κι επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, μόνο να στηρίζεις χωρίς να στηρίζεσαι, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή υπογράμμισε ότι μέσα από πρωτοβουλίες όπως το ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ και δομές, που λειτουργούν, υπάρχει στήριγμα και για τις ίδιες: «Μην ξεχνάτε: όταν γυναίκες στηρίζουν γυναίκες γίνονται θαύματα!».