1 Δεκεμβρίου, 2021

Press Room

Φωτεινή Αραμπατζή: Λύγισε από το βήμα της βουλής για την Παρθένα Κουτμερίδου


Η βουλευτής Σερρών μίλησε  στη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για την υγεία για την 38χρονη δικηγόρο που χάθηκε από τον κορωνοϊό,  φορτισμένη συναισθηματικά

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, βουρκωμένη, εμφανίσθηκε στο βήμα της βουλής, η βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή,  στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών.

Η κυρία Αραμπατζή έκανε εκτενή αναφορά στην συντοπίτισσά της Παρθένα Κουτμερίδου, που νικήθηκε από το φόβο και δεν εμβολιάσθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να χάσει τη ζωή της.

Την έπεισαν αντιεμβολιαστές, είπε η κυρία Αραμπατζή. «Αν είχε κάνει το εμβόλιο, η συντοπίτισσά μου θα ήταν ζωντανή, θα χαιρόταν το μωράκι της», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι οι Σέρρες, από την αρχή της πανδημίας μετρούν πάνω από 580 νεκρούς. «Πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, για να σταματήσει ο θρήνος.

Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους, από μας, από το ιατρικό προσωπικό, από την κοινωνία ολόκληρη. Πρέπει να σταματήσει η πανδημία να είναι αντικείμενο στείρας πολιτικής εκμετάλλευσης».