,

29 Ιανουαρίου, 2022

Press Room

Φωτεινή Αραμπατζή: «Καλώ την κ. Τζάκρη να ανακαλέσει και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να “πάρει θέση” για τη συκοφαντική δήλωση περί στημένων δημοσκοπήσεων»


Να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά και χυδαία ανέφερε σχετικά με «πληρωμένες δημοσκοπήσεις» κάλεσε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πρότασης δυσπιστίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης.

«Η κ. Τζάκρη προφανώς ζήλεψε τη δόξα του κ. Πολάκη όταν αναρωτήθηκε πόσο δήθεν στοιχίζουν οι δημοσκοπήσεις, που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό ίσο με το ΚΙΝΑΛ» εξανέστη η κ. Αραμπατζή για τα όσα χυδαία και συκοφαντικά υποστήριξε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Η κ. Τζάκρη ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου πλήρωσε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τη συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων προκειμένου να δημοσιοποιήσουν μια φαλκιδευμένη δημοσκόπηση».

«Είναι προκλητικό να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαθήματα δημοκρατικής κουλτούρας. Προφανώς υπάρχει διαφορά ήθους και ύφους μεταξύ μας, όπως είπε η κ. Αναγνωστοπούλου αλλά σίγουρα όχι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εννοούσε» τόνισε η κ. Αραμπατζή και ζήτησε από την κ. Τζάκρη «να ανακαλέσει, βεβαίως, όσα είπε κι αν δεν ανακαλέσει, αναμένουμε ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί επί αυτής της συκοφαντικής δηλώσεως, που κάθε άλλο παρά δημοκρατική κουλτούρα επιδεικνύει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς αυτό ονειρεύεται. Να μπορεί να ελέγχει μέσα ενημέρωσης και δημοσκοπήσεις υπέρ του. Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι!» δηλώνει η κ. Αραμπατζή.