, ,

18 Μαΐου, 2021

Press Room

Φωτεινή Αραμπατζή: Η απίστευτη περιπέτειά της με το θετικό τεστ του κορονοϊού που αποδείχθηκε λάθος


Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή ετοιμαζόταν να κάνει τον εμβόλιο για τον κορονοϊό όταν στον συνηθισμένο έλεγχο που έκανε το μοριακό τεστ βγήκε θετικό! Η γνωστή πολιτικός έγραψε στο προφίλ της στο instagram τα δυσάρεστα νέα. Επειδή όμως τα δυο rapid tests που είχε κάνει ήταν αρνητικά έκανε ξανά μοριακό τεστ που τελικά ήταν αρνητικό και όπως της είπαν οι γιατροί, τελικά δεν ήταν θετική στον κορονοϊό. Ωστόσο δέχθηκε επίθεση από πολλούς διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν τήρησε τα μέτρα, για αυτό και στην ανάρτησή της έγραψε μεταξύ άλλων: “Λυπάμαι για τους ελάχιστους, που στενοχώρησα, επειδή είμαι αρνητική”.

Διάβασε την ανάρτησή της αλλά και το παράπονό της όταν έμαθε ότι τελικά ήταν αρνητική στον κορονοϊο:

Και να που μια ανατροπή μπορεί να φέρει χαμόγελα όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους συνεργάτες, τους φίλους, τους δικούς μου ανθρώπους!

Λήξη συναγερμού λοιπόν αφού τελικά δεν είμαι θετική στον κορωνοϊό!
Αν και το πρώτο μοριακό τεστ, που έκανα την Τρίτη 11 Μαΐου κατά την τακτική εβδομαδιαία εξέτασή μου, βγήκε θετικό, το δεύτερο μοριακό, που έκανα χθες 13/05 και το τρίτο μοριακό τεστ, στο οποίο υποβλήθηκα σήμερα με σχολαστική, δική μου, πρωτοβουλία, βγήκαν αρνητικά.

Όπως όφειλα, από την πρώτη στιγμή που το πρώτο μοριακό τεστ έδειξε θετικό – ψευδώς θετικό όπως προέκυψε- δημοσιοποίησα για λόγους ευσυνειδησίας τα αποτελέσματά του και ειδοποίησα όλους όσους έπρεπε.
Όπως, όμως μου εξήγησε ο ΕΟΔΥ σήμερα, το πρώτο μοριακό τεστ ήταν οριακά θετικό- στους 34 κύκλους- άρα ψευδώς θετικό και έτσι ευτυχώς είμαι τελικά αρνητική στον ιό.

 

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/foteini-arampatzi-i-apisteyti-peripeteia-tis-me-to-thetiko-test-tou-koronoiou-pou-apodeixthike-lathos/1183119/