20 Νοεμβρίου, 2020

Press Room

Φωτεινή Αραμπατζή: Έγκριση πρόσληψης 40 Νοσηλευτών και 15 τραυματιοφορέων στο Νοσοκομείο Σερρών


Σήμερα υπογράφηκε από τον Β. Κοντοζαμάνη.

Την έγκριση πρόσληψης 40 Νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Σερρών και ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας, 15 τραυματιοφορέων, 1 επισκέπτη-τριας Υγείας, 1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων και 1 ΔΕ τηλεφωνητών για το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Σερρών ανακοίνωσε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Σερρών ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

Η κ. Αραμπατζή μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ανέφερε ότι η σχετική απόφαση υπεγράφη ως κατεπείγουσα σήμερα το απόγευμα από τον αρμόδιο Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη και βρίσκεται στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη από όπου και αναμένεται να επιστραφεί υπογεγραμμένη την Δευτέρα για να « τρέξει» η διαδικασία.

Η Σερραία Υφυπουργός τόνισε ότι το εν λόγω αίτημα έφυγε από το Νοσοκομείο Σερρών στις 11/11/2020 και αμέσως υπεγράφη, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε καθημερινή, συνεχή επαφή με τον αρμόδιο Υφυπουργό. Επιπρόσθετα ανακοίνωσε και την έγκριση πρόσληψης με ΚΥΑ Κοντοζαμάνη- Σκυλακάκη 2 Ιατρών ΠΕ φαρμακοποιών, που είχε αιτηθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου στις 30/10/2020.

Η Υφυπουργός κλείνοντας είπε: «Αυτό είναι έργο του Υπουργείου Υγείας, της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και μακριά από εμένα το “κατόπιν ενεργειών μου”. Ο δικός μου ρόλος, ο δικός μας ρόλος, είναι να είμαστε, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας μας, ο μοχλός πίεσης, επιτάχυνσης και δίκαιης αντιμετώπισης των αιτημάτων του τόπου μας». Πριν την αποχαιρετίσει τηλεοπτικά η Μαρία Νάβαλη, η κ. Αραμπατζή απηύθυνε ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό και Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών για την ιερή αποστολή τους να σώζουν τις ζωές των συγγενών, των φίλων, των συμπολιτών μας ενώ έκανε θερμή έκκληση για τήρηση των μέτρων με θρησκευτική ευλάβεια.