19 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Facebook: Ενώνει το Instagram με το Messenger


Μια σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως πραγματοποιεί η εταιρεία Facebook ενώνοντας δύο από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της, το Instagram και το Messenger. Συγκεκριμένα, η Facebook θέλει να ενώσει τα chat των εφαρμογών της, δηλαδή να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα τα οποία θα ανοίγουν ταυτόχρονα από το Messenger, Instagram και το WhatsApp.

Οι χρήστες θα βρουν στη συγχώνευση Messenger και Instagram νέα χαρακτηριστικά, όπως χρωματισμό των chats, περισσότερα emojis, swipe-to-reply και συζητήσεις με φίλους που χρησιμοποιούν Facebook. Αν επιλέξετε το πλήκτρο αναβάθμιση, το εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram θα αντικατασταθεί με το εικονίδιο του Messenger.

instagram.jpg

Οπως αναφέρει το The Verge, στόχος του Facebook είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Messenger, Instagram και WhatsApp, ωστόσο η μετάβαση θα είναι μάλλον σταδιακή. Για αυτό το σκοπό το Facebook αλλάζει την υποδομή του εδώ και καιρό, ώστε να υποστηρίζει τη σύνδεση χρηστών που χρησιμοποιούν διαφορετικές Facebook εφαρμογές, ενώ το όλο σύστημα θα είναι κρυπτογραφημένο.

instagram_messenger.jpg
φωτιστικά inde.gr