25 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Ευχές στα ελληνικά από τους Μιλγουόκι Μπακς των Αντετοκούνμπο: «Καλά Χριστούγεννα στους Έλληνες!»


Τις ευχές της της στους Έλληνες θαυμαστές της ομάδας, έστειλαν οι Μιλγουόκι Μπακς, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πριν έναν χρόνο οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο (πλέον και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο), είχαν στείλει τις ευχές τους σε άπταιστα Ελληνικά ως ΚΑΕ Ελαφιακός του Δήμου Μιλγουόκι!

Φέτος, τα Χριστούγεννα, η ομάδα του «Greek Freak» στο ΝΒΑ επέλεξε να κάνει ξεχωριστή ανάρτηση μόνο για τους Έλληνες. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες!» αναφέρουν οι Μπακς λίγες ώρες του τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Το ΝΒΑ δεν σταματά ούτε στις 25 Δεκεμβρίου, λοιπόν και ο Αντετοκούνμπο εξήγησε γιατί περιμένει πως και πως αυτόν τον αγώνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω τα Χριστούγεννα. Η πρώτη μου φορά ήταν πέρυσι, αναδειχτήκαμε νικητές και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε δώρα όλοι στην ομάδα. Η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί. Είχε πλάκα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε απέναντι στη Φιλαδέλφεια, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παρακολουθήσει κάποιος. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τα Χριστούγεννα κι ένα ωραίο παιχνίδι του ΝΒΑ».

Δείτε την ανάρτηση των Μιλγουόκι Μπακς:

Η διάσημη ομάδα του NBA ευχήθηκε στα ελληνικά, γράφοντας «Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες!», ενώ δημοσίευσε μια φωτογραφία της μασκότ της, του Bango, με γιορτινή… αμφίεση.