6 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε κατάστημα στις Σέρρες! Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.


Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ληστεία που έγινε το προηγούμενο διάστημα σε κατάστημα στις Σέρρες.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.

Ειδικότερα, το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου 2021 στις Σέρρες, ο ένας άνδρας έχοντας καλυμμένο τα πρόσωπό του και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε ημεδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος, αφαιρώντας από την κατοχή του ένα τσαντάκι με χρηματικό ποσό 7.000 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα όπου τον ανέμενε ο συνεργός του.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, οι δύο αλλοδαποί εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες (5 Ιανουαρίου 2021) το πρωί στις Σέρρες, με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους για ληστεία.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες στις οικίες τους και στο όχημα που χρησιμοποίησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα που φορούσαν κατά την διάπραξη της ληστείας και το χρηματικό ποσό των 1.440 ευρώ, που είχαν αφαιρέσει.

Επίσης, σε αγροτική περιοχή εντοπίσθηκε ένα πιστόλι κρότου και το τσαντάκι του παθόντα με τις τραπεζικές κάρτες και τα έγγραφα.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Σερρών.