,

15 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Βάσω Μαυρίδου


15 έως 21 Νοέμβρη.. όλοι με τα θέματά τους.. Είτε σας κάνει πεισματάρηδες η Έκλειψη στον Ταύρο την Παρασκευή  είτε θέλετε τον έλεγχο των πάντων στα χέρια σας λόγω Πλούτωνα. Ξαφνικά γεγονότα την Τρίτη & την Τετάρτη σας βγάζουν από τους σκοπούς σας και τους στόχους σας. Επίσης είναι δύσκολες ημέρες για όνειρα αλλά ένα Σαββατοκύριακο αυστηρώς ακατάλληλο συναντιούνται οι εραστές Άρης και  Αφροδίτη

Κριοί.. Προσοχή που έχετε κολλήσει ερωτικά, πώς διαχειρίζεστε το πορτοφόλι σας και ποια τα τραύματα που σας άφησε κάποιος. Ξυπνούν πάθη αλλά στη δράση όλα από απόσταση.. Πέμπτη ονειρεύεστε ταξιδεύετε.. Σαββατοκύριακο άκρως ερωτικό.

Ταύροι.. Σχέσεις και επαγγελματικοί στόχοι αλλάζουν. Δείτε σε βάθος τι ακριβώς θέλετε και διορθώστε λάθη. Κρίση στις σχέσεις ή στο γάμο ίσως ένας χωρισμός μετά από τσακωμό. Ένα ταξίδι ίσως φέρει νέες γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες. Σαββατοκύριακο αναμοχλεύσεις γεγονότων και επιδιορθώσεις.

Δίδυμοι.. Προσέχετε την υγεία σας τα οικονομικά σας και τις πιέσεις από έναν έρωτα εμμονικό. Η δράση και αντίδραση είναι νόμος και ίσως συναντήσετε τοίχο στις διαπραγματεύσεις.. Έκλειψη στον Ταύρο ..δείτε μέσα σας τι σας λείπει και τι θέλετε από την ζωή σας.. Σαββατοκύριακο ευκαιρία για ανακωχή και διάλογο ίσως τα βρείτε..

Καρκίνοι.. Σχέσεις έρωτας παιδιά δημιουργικά σχέδια όλα σε στόχους που πρέπει να διευθετηθούν. Βάλτε προτεραιότητες ανάλογα την ώρα και τις επαφές.. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, μη πετάτε στα σύννεφα, προσγειωθείτε στο τι μπορείτε και τι όχι. Θέματα με φίλους θα προκύψουν ξαφνικά ή με μία ομάδα που συνεργάζεστε.. Σαββατοκύριακο αφιερώστε το στον έρωτα.

Λέοντες.. Πίκρα στο σπίτι ίσως γεγονότα που έχουν αντίκτυπο στην καριέρα σας. Εργασιακά αναλαμβάνετε πολλά και κάπως πιεστική η καθημερινότητά σας. Προσοχή στην υπερκόπωση.. Κάποια επαγγελματική πρόταση θα πρέπει να την δείτε με κάθε λεπτομέρεια μη βιαστείτε να απαντήσετε. Σαββατοκύριακο σας τρέχουν από εδώ και από εκεί οι δικοί σας..

Παρθένοι.. Δείτε τα ερωτικά σας ..νέοι έρωτες μπροστά σας μην κλείνετε τα μάτια σας και χάνετε ευκαιρίες.. Αφήστε στην άκρη τις εμμονές και τις τάσεις εκδικητικότητας.. Θέματα με παιδιά θα έχετε οι γονείς.. Εάν εργάζεστε στο εμπόριο τα media το Διαδίκτυο ή τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς ίσως προκύψουν απρόβλεπτα εκτός ελέγχου. Αλλαγή φιλοσοφίας της ζωής τώρα με τις Εκλείψεις. Δείτε μακριά το Μέλλον σας που βαδίζετε τι επιθυμείτε. Σαββατοκύριακο ερωτικές συναντήσεις σας ικανοποιούν.

Ζυγοί.. Ο έρωτας και ο πόλεμος βαδίζουν δίπλα δίπλα.. Άλλοτε τον πολεμάτε, άλλοτε τον χαδεύετε.. Προσοχή στα οικονομικά σας. Προσοχή και με τους δικούς σας μέσα στο σπίτι. Κάποια ξαφνικά έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού ενώ μία ξαφνική συνάντηση με κάποιο άτομο σας φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα.. Το μισείτε ή το αγαπάτε..!!! Θέματα πολλά θα έχετε από τίς Εκλείψεις στον Ταύρο-Σκορπιό σχετικά με την ουσία των πραγμάτων τι αξίζει τι όχι.. Σαββατοκύριακο σας απασχολεί το σπίτι η οικογένεια και οι αγαπημένοι.

Σκορπιοί.. Πόλεμος παντού και εσείς οι σκοπευτές.. Στον έρωτα στον γάμο στις σχέσεις στις συνεργασίες είστε έτοιμοι για επίθεση.. Εκρήξεις θυμού θα φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα γι’ αυτό δείξτε ψυχραιμία.. Θέματα στα επαγγελματικά θα προκύψουν που δεν υπολογίζατε. Να είστε ευέλικτοι και σε ετοιμότητα. Κάποια όνειρα όμως παρά τις αντιξοότητες θα γίνουν πραγματικότητα.. Η Έκλειψη θα σας βάλει σε σκέψεις ενδόμυχες, θα ταραχθούν οι ισορροπίες μέχρι να βρείτε την τελειότητα που ψάχνετε. Σαββατοκύριακο υπερκινητικότητας…

Τοξότες.. Παρασκηνιακές καταστάσεις και πολύ μυστήριο αυτή την εβδομάδα.. Προσοχή σε κρυφούς έρωτες μην έχετε αποκαλύψεις και απρόοπτα. Επαγγελματικά ίσως αλλαγές σχετικά με την εργασία σας, τον χώρο τους συναδέλφους.. Δώστε ανάλογη προσοχή και στην υγεία σας, στην διατροφή και  την άσκηση σας, ότι σας δυναμώνει. Σαββατοκύριακο κολλήματα με αδιέξοδους έρωτες .

Αιγόκεροι.. Με φίλους θα προβληματιστείτε και ίσως ανήκετε σε αντίπαλα στρατόπεδα.. Εκρήξεις λεκτικές θα φέρουν πίεση και καταστάσεις στα άκρα. Μέσα σε όλες τις αντιξοότητες κάποιοι ίσως βρείτε τον έρωτα της ζωής σας…μια και η Αφροδίτη Ουρανός παίζουν παιχνίδια μοιραία ..κάτι σαν αυτά στον κινηματογράφο.. Η Έκλειψη σας πάει εσάς δεν σας ζορίζει…ίσα ίσα θα σας ανανεώσει. Σαββατοκύριακο δείτε φίλους ή ασχοληθείτε με ομάδες που είστε μέλη.

Υδροχόοι.. Επαγγελματικές οι πιέσεις ίσως αντιπαραθέσεις με υφισταμένους σας βγάλουν εκτός εαυτού. Μέσα σας κάτι σαν ηφαίστειο έτοιμο προς έκρηξη και μάλλον θα κινηθείτε παρασκηνιακά. Στο σπίτι και εκεί επαναστατικές διαθέσεις κάτι πολεμάτε εδώ και καιρό να στρώσετε ..αλλά δεν εισακούεστε. Οικονομικά μικρή βελτίωση για κάποιους. Η Έκλειψη αφορά το σπίτι την οικογένεια τους δικούς σας ανθρώπους οπότε προσοχή ιδιαίτερη. Σαββατοκύριακο μην μπερδεύετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας μήπως δώσετε λάθος εντύπωση σε κάποιους

Ιχθείς.. Θέματα πολλά προέχει η υγεία βέβαια για αυτό προσέχετε .. Με φίλους ίσως έρθετε πιο κοντά αυτό το διάστημα και ενώσετε τις σκέψεις σας ίσως βάλτε και κοινούς στόχους. Προσοχή εάν έχετε σκοπό να μετακινηθείτε εάν οδηγείτε ίσως κίνδυνος από ατυχήματα.. Όσοι σχολήστε με σπουδές εμπόριο media κάτι νέο ετοιμάζετε.. Σαββατοκύριακο ίσως εμπλέκονται φίλοι στα ερωτικά σας ..για να βοηθήσουν μια κατάσταση.. Μια απόδραση με παρέα, μια συνάντηση ίσως μια κοινή έξοδος θα σας ικανοποιήσει ιδιαιτέρως..

Βάσω Μαυρίδου- Αστρολόγος