27 Απριλίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Eθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών


Τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Aντιστράτηγο κ. Αναστάσιο Σπανό υποδέχθηκε σήμερα, Μ.Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, παρουσία του Διοικητή του 10ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχη κ. Χρήστου Σγουρομάλλη.

Κατά την συνάντησή τους, αφού αντάλλαξαν ευχές εν όψει του Πάσχα, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την αναβάθμιση των στρατιωτικών δομών της Π.Ε. Σερρών σε επίπεδο Ταξιαρχίας. Ο Αντιστράτηγος κ. Σπανός δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευόδωση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον απολογισμό των κοινών δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Στο τέλος της συνάντησής τους, ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού το βιβλίο «Πανόραμα Σερραϊκής Ιστορίας 1913-2013» του Σερραίου Συγγραφέα κ. Βασίλη Τζανακάρη, ενώ ο Αντιστράτηγος του προσέφερε μία πλακέτα με το έμβλημα του Γ΄ Σώματος Στρατού του οποίου προΐσταται.

dav

φωτιστικά inde.gr