16 Ιουλίου, 2021

Press Room

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στον αντιπεριφερειάρχη Σερρών


Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε, σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο των Σερρών, την Τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κα. Ρένα Δούρου, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Π.Ε. Σερρών.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής κ. Λευθέρης Αβραμάκης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καριπίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Δημήτρης Μπαλαξής, η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΚΜ κ. Δήμητρα Θωμά, καθώς και στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που είναι σε εξέλιξη στην Π.Ε. Σερρών. Αμφότεροι δε συμφώνησαν στην ανάγκη αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων και μεταβίβασης των αντίστοιχων πόρων από την εκάστοτε κυβέρνηση προς την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Σπυρόπουλος προσέφερε στην κα. Δούρου το βιβλίο του Σερραίου Ιστορικού Συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη με τίτλο «1913-2013 πανόραμα Σερραϊκής ιστορίας», καθώς και το βιβλίο «Ανακάλυψε την Ιστορία της Αμφίπολης» που επιμελήθηκε η Τομεάρχης Πολιτισμού της ΠΚΜ Κατερίνα Περιστέρη – Αρχαιολόγος, Υπεύθυνη Ανασκαφής του Τύμβου Καστά.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Δούρου ζήτησε και ξεναγήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου.

https://youtu.be/QQU8sgDDriY

dav