22 Οκτωβρίου, 2019

Βαΐα Βαΐδου

Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Σερρών ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Υγείας (ΥΠΕ)


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 18/10/2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Υγείας κ. Τσαλικάκη στο Νοσοκομείο Σερρών.

Ο κ. Τσαλικάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή κ. Ματάκο, την Αναπληρώτρια Διοικητή κ. Καφταντζή, καθώς και την κ. Τζιούρα, η οποία εκτελεί χρέη Διευθυντού της Ιατρικής Υπηρεσίας, επισκέφτηκαν τα τμήματα του Νοσοκομείου. Κατά την επίσκεψη έγιναν διεξοδικές συζητήσεις με τους Διευθυντές των κλινικών, γιατρούς και νοσηλευτές στελέχη των τμημάτων για τα προβλήματα που υπάρχουν. Οι συζητήσεις περιστράφηκαν σε θέματα ιατρικού δυναμικού σε σχέση με τις ασφαλείς εφημερίες, τον όγκο εργασίας των διαφόρων Τμημάτων καθώς τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία καθώς και σε θέματα χωροταξικά των κλινικών σε σχέση με την πληρότητα των κλινών και τις φιλοξενίες που πραγματοποιούνται σε άλλα τμήματα.
Με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου συζητήθηκαν θέματα που είναι επείγοντα προς επίλυση καθώς και θέματα τα οποία τα οποία απαιτούν ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό και αφορούν είτε υποδομές είτε θέσεις μόνιμου προσωπικού.
Ακόμα ο κ. Τσαλικάκης είχε συναντήσεις με το προεδρείο της ΕΝΙΝΣ κ. Παπαμιχάλη και κ. Μπομπότα καθώς και με τον πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων κ. Αγοραστό.
Από τις συναντήσεις ο κ. Τσαλικάκης, παρότι είναι γνώστης των προβλημάτων του χώρου, σχημάτισε μία πιο σφαιρική εικόνα μέσα από την επικοινωνία που είχε με τα διευθυντικά και άλλα στελέχη του Νοσοκομείου.