5 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Παρμενίων 2019»


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση «Παρμενίων 2019», με διακλαδικού χαρακτήρα δραστηριότητες και αποβατικές επιχειρήσεις στη Σαμοθράκη.

Κατά την τελική φάση εκτελέστηκαν πυρά αυτοκινούμενων πυροβόλων και τεθωρακισμένων αρμάτων του Στρατού, επιθετικών ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού, πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τις σημερινές δραστηριότητες παρακολούθησαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, Αντώνιος Οικονόμου, καθώς και ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρελιάς.

Το βασικό νυχτερινό επιχειρησιακό σκέλος της άσκησης, που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» του νομού Έβρου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, όπως και σύσσωμη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2019» διεξήχθη από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2019 σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες από την άσκηση:

 

φωτιστικά inde.gr