28 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

ΕΛΑΣ: Προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» και στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η ΧΑΡΑ»


Στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» και στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η ΧΑΡΑ» προσέφερε η ΕΛ.ΑΣ. τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.).

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα είδη παρέδωσαν σήμερα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς των Κέντρων αυτών ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους και το προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελείται στα Κέντρα αυτά και να ανταλλάξουν ευχές για την εορταστική περίοδο και τον ερχομό του νέου έτους. Τον γενικό γραμματέα και τον Αρχηγό συνόδευαν, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Μιχαήλ Λαδομένος, η διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου, ο διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χρήστος Μανούρας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.