24 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

Εκστρατεία αγάπης από τον Όμιλο Σούπερ μάρκετ ΚAΝΤΖΑΣ και το Δήμο Σερρών


«Πυρετός» προετοιμασιών επικρατεί στη Δομή  Εθελοντισμού του Δήμου Σερρών, όπου από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα η Εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη μαζί με την ομάδα εθελοντών καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε να ετοιμαστούν το συντομότερο δυνατόν οι σακούλες «Αγάπης» και να διανεμηθούν  στους δικαιούχους συμπολίτες μας , που έχουν ανάγκη.
Παράλληλα ομάδα εθελοντών από υπαλλήλους του Δήμου Σερρών βρίσκεται στα Σούπερ Μάρκετ «ΚΑΝΤΖΑΣ» , προκειμένου να προωθηθεί η  «εκστρατεία Αγάπης» και να γεμίσουν τα καλάθια με τρόφιμα.
Η προσπάθειά τους αξιέπαινη και η προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο μεγάλη καθώς τις ημέρες αυτές αντί να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους προτίμησαν να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι σε αυτό που αποκαλούμε «εθελοντισμό».
Η ανταπόκριση των Σερραίων είναι σημαντική κι αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη, ενώ ο Όμιλος «ΚΑΝΤΖΑΣ» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και  τη διάθεση Αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας. Με υψηλό αίσθημα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η επιχείρηση συνδράμει και βρίσκεται δίπλα στον Δήμο στην πρώτη γραμμή της «Εκστρατείας Αγάπης».
Κανένας συνάνθρωπός μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος αυτές τις γιορτές.