18 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα δώσει σε φίλο που είχε χάσει τα δικά του


Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αμμουδάρα, με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο, που μένει σε κάποιο παράπηγμα που του έχει παραχωρηθεί στην περιοχή.

Ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο. Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε. Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί αναφέρει το cretalive.gr, επικαλούμενο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς».

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν. Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα.

Την ίδια ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο βρισκόταν σ’ εξέλιξη ένα άλλο δράμα. Οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τον αντίχειρα 21χρονου νεαρού, ο οποίος είχε κόψει τα 4 δάκτυλα του σε μηχανή του κιμά στο κατάστημα που εργαζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με βαρύτατα τραύματα στα τέσσερα δάχτυλά του, με αποτέλεσμα να τα χάσει ενώ σύμφωνα με τον τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου, κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τον αντίχειρα.