10 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Έκλεβαν οικοδομικά υλικά από τη μάντρα που εργαζόταν και τα ξαναπουλούσαν


Συνελήφθησαν, χθες (9 Νοεμβρίου 2019) στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 40 και 48 ετών, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, ο 34χρονος και ο 40χρονος εντοπίστηκαν να οδηγούν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έμφορτο με οικοδομικά υλικά αξίας 300 ευρώ, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από επιχείρηση στην οποία εργάζονται και τα οποία  πούλησαν στη συνέχεια στον 48χρονο έναντι μικρότερου χρηματικού ποσού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 34χρονος και ο 40χρονος αφαίρεσαν  τμηματικά από την επιχείρηση διάφορα οικοδομικά υλικά, τα οποία μετέφεραν με το ίδιο όχημα και χωρίς παραστατικά στοιχεία και ακολούθως τα πουλούσαν στον 48χρονο έναντι της μισής χρηματικής αξίας από την τιμή τους.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων οικοδομικών υλικών κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του έτους 2018 έως και την 30 Οκτωβρίου 2019 είναι 15.000 ευρώ. Το προαναφερόμενο όχημα και τα οικοδομικά υλικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.