5 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου για το εστιατόριο του Μποτρίνι


Τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας σχετικά με τις καταγγελίες 19χρονου ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η έρευνα αφορά σωρεία σοβαρών αδικημάτων, όπως οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Σε επικοινωνία του Star με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.