20 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Εικόνες εγκατάλειψης σε πάρκα των Σερρών – Διαμαρτύρονται οι Σερραίοι (Βίντεο)


Σκουπίδια, ξερά κλαδιά και ελλιπής φωτισμός, χαρακτηρίζουν το παρκάκι στην περιοχή των Σφαγείων. Η εικόνα του πάρκου δείχνει την πλήρη εγκατάλειψη του και μάλιστα μιλάμε για ένα πάρκο που παλιότερα ήταν πεντακάθαρο και φιλοξενούσε καθημερινά δεκάδες παιδιά.

Ιδιαίτερα τη νύχτα είναι ακόμα και επικίνδυνο αφού δεν έχει το παραμικρό ίχνος φωτισμού και πολλοί κάτοικοι φοβούνται να περάσουν από το σημείο.

Παλιότερα το πάρκο είχε ζωή λόγω της παιδικής χαράς  που βρισκόταν εκεί. Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν τη βόλτα τους και κάθονταν στα παγκάκια, αλλά και αυτά αποτελούν παρελθόν. Πλέον το μόνο που μπορεί κάποιος να δει είναι ένα μαραζωμένο τοπίο.

Λίγο καλύτερη η εικόνα στο πάρκο των Δικαστηρίων το οποίο έχει βρωμιές και σκουπίδια, αλλά το βασικότερο για όλο τον κόσμο είναι η έλλειψη στα παγκάκια τα οποία θα εξυπηρετούσαν όλους όσοι περιμένουν μια υπόθεση τους να εκδικαστεί. Επίσης καλό θα ήταν το συγκεκριμένο σημείο να αποκτήσει και λίγο χρώμα με λουλούδια, όπως υπάρχουν και σε άλλα σημεία της πόλης.