18 Ιουλίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Μέγκλας


Πιο φτωχός είναι από σήμερα ο νομός Σερρών καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του επιμελητηρίου Σερρών. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε πόνο και θλίψη στην οικογένεια του συγγενείς και τους φίλους του, ενώ δεκάδες ήταν και τα συλληπητήρια μηνύματα για τον αδόκητο χαμό του

Η εταιρεία «Χρήστος Μέγκλας ΑΒΕΕ» εξέδωσε ανακοίνωσή για την πρόωρη απώλεια του ιδρυτή της και προέδρου της.
Η ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης η εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΑΒΕΕ» ανακοινώνει τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του ιδρυτή της εταιρείας, Χρήστου Μέγκλα.

Ο Χρήστος Μέγκλας αποτέλεσε έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο που ξεκίνησε από το 1980 την επιχειρηματική του δράση. Το 1998 προέβη σε συγχώνευση τριών (3) εταιρειών που ίδρυσε, και τη δημιουργία της «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΑΒΕΕ», όπου διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός, με όραμα και αστείρευτη δημιουργικότητα. Πλούσια ήταν η δράση που επέδειξε στα κοινά και κυρίως στη διεκδίκηση της ανάπτυξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, μέσα από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητήριου Σερρών, το οποίο και υπηρέτησε με υψηλή αίσθηση καθήκοντος και αφοσίωση από το 2011 έως το 2021.

Η λαμπρή επιχειρηματική του πορεία, τα επιτεύγματα και το όραμα του συνεχίζουν να μας εμπνέουν και αποτελούν παράδειγμα για συνεχίσουμε το έργο του σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, πάντα δίπλα στους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της επιχείρησης μας.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιούλιου στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών στις 11 π.μ.”

Η οικογένεια του Χρήστου Μέγκλα ζητεί αντί στεφανου , όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων,Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα Σερρών»
Τραπεζα Eurobank
– ΙΒΑΝ: GR2002607380000030102621628

 

φωτιστικά inde.gr