27 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

Δράμα: Παράνομα “φρουτάκια” σε κατάστημα!


Μεσημεριανό έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε ένα κατάστημα στη Δράμα όπου υπήρχαν πληροφορίες για διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιχνιδιών και έπιασαν επ’ αυτοφώρω μια 61χρονη θαμώνα να παίζει το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια» σε υπολογιστή. Οι Αρχές συνέλαβαν μια 61χρονη θαμώνα αλλά και την 49χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

Η 61χρονη συνελήφθη, όπως και η 49χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος η οποία της είχε επιτρέψει την διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού, ενώ από τον χώρο και την κατοχή της 49χρονης κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές και 350 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομα παιχνίδια.

Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας η οποία τους άσκησε δίωξη για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων και συμμετοχή σε αυτά κατά περίπτωση, ενώ αναζητείται ο 51χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος απουσίαζε όταν έγινε ο έλεγχος.

Στο βάθος μιας καφετέριας στην πόλη της Ρόδου λειτουργούσε κρυφά ένα παράνομο καζίνο, όπου άλλαζαν χέρια σημαντικά χρηματικά ποσά στο τραπέζι.

Κατά τον στοχευμένο έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω οκτώ πελάτες που έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι και ο 54χρονος υπεύθυνος του καταστήματος που το συντόνιζε με το ρόλο του dealer.

Στο τραπέζι κατασχέθηκαν 1.842,10 ευρώ από τα πονταρίσματα, 469 μάρκες και οι τράπουλες με τις οποίες έπαιζαν οι θαμώνες ηλικίας 30 ως 66 χρόνων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.