22 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Δομοκός: Έπεσαν πιστολιές για τα μάτια μιας γυναίκας


Το περιστατικό έγινε στις 4 τα ξημερώματα, όταν ένας 26χρονος τσακώθηκε με τον 33χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος – Αφού πιάστηκαν στα χέρια, πήρε το όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα έξω από το μπαρ.

Ασύλληπτα περιστατικά διαδραματίστηκαν στις 4 τα ξημερώματα έξω από μπαρ στον Δομοκό, όταν ένας 26χρονος τσακώθηκε με τον 33χρονο ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού για τα μάτια μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 26χρονος διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και ήρθαν στα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το όπλο του, που κατείχε παράνομα, από το αυτοκίνητο κι επέστρεψε στο μαγαζί.

Εκεί φέρεται ότι κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι του ιδιοκτήτη και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει. Στη συνέχεια πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα έξω από το μπαρ και τράπηκε σε φυγή.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Δομοκού εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο.

Στο χώρο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και μία σφαίρα πιστολιού. Επίσης, κατασχέθηκε και το πιστόλι που ο 26χρονος κατείχε παράνομα.

Ο 26χρονος κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς, κατοχή & οπλοχρησία και απειλή