7 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Είμαι αθώος, άδικα βγάζω φυλακή» ξέσπασε ο 20χρονος κατηγορούμενος


Για πρώτη φορά ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία Τοπαλούδη ξεσπάει και δηλώνει αθώος.

Ο κατηγορούμενος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star βγαίνοντας από το δικαστήριο στην Κω όπου ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, που έγινε μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο της Ελένης.

«Είμαι αθώος. Άδικα βγάζω φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν» ανέφερε την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες.

Τη στιγμή που ο 20χρονος Αλβανός έμπαινε στο δικαστικό Μέγαρο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 19χρονη κοπέλα.  Το σοκ για εκείνη ήταν μεγάλο.

«Δε θέλω να θυμάμαι τη φρίκη που πέρασα. Ήταν απαίσιο όλο αυτό. Ήταν φριχτό! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δε θέλω να τα θυμάμαι. Τρέμω και μόνο στην ιδέα» είπε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Στο πλευρό της ήταν οι γονείς της και η αδερφή της. Η μητέρα της μίλησε για τον εφιάλτη που βιώνουν.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το χειρότερο. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ανατριχιάζω μόνο που έχει την όρεξη που φωνάζει. Εγώ θα κοιτούσα μόνο κάτω» είπε.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δική ο πατέρας της Ελένης Τοπαλουδη, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον νεαρό Αλβανό και έναν Ροδίτη,  επικοινώνησε με την πατέρα της 19χρονης.

«Ο κύριος Τοπαλούδης είναι ένας πατέρας που έχει μεγαλύτερο πόνο από εμένα γιατί έχασε το παιδί του» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Ο Αλβανός και ο 23χρονος Ρομά οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης μπήκαν στα δικαστήρια της Κω από διαφορετικές εισόδους για λόγους ασφαλείας Στο ακροατήριο ήταν συγγενείς του Ρομά αλλά κανένας από την πλευρά του Αλβανού.  Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες

Η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Content retrieved from: https://www.newsbeast.gr/society/arthro/5474166/dolofonia-topaloydi-eimai-athoos-adika-vgazo-fylaki-xespase-o-20chronos-katigoroymenos.