7 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Διπλή δολοφονία στα Τίρανα: Ο 59χρονος εξέδιδε τις δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη -Είχαν κάνει 10 μωρά και τους τα πήρε


«Μουδιασμένη» παραμένει η κοινή γνώμη στην Αλβανία από τη δολοφονία δύο αδελφών στα Τίρανα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δράστης ένας 59χρονος ο οποίος τις εκμεταλλευόταν επί σειρά ετών για να κερδίζει χρήματα.

Ο λόγος για τον Περπαρίμ Αντέμι που διατηρούσε δεσμό και με τις δύο αδελφές. Η Χριστίνα και η Ζανέτα δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της τελευταίας, λίγο πριν το νέο έτος.

Οι δύο γυναίκες τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το μαρτύριο που ζούσαν στα χέρια του 59χρονου και γι’ αυτόν τον λόγο είχαν μετακομίσει στην Καβάλα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης του διπλού φονικού φέρεται να εξέδιδε τις γυναίκες ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ συγγενείς των θυμάτων αναφέρουν ότι άφηνε έγκυες τις δύο αδελφές και στη συνέχεια πουλούσε τα παιδιά σε τρίτους έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών.

Τι λέει γειτόνισσα των δύο αδελφών που δολοφονήθηκαν

Γειτόνισσα των δύο γυναικών στην Καβάλα, μιλώντας στο Tlive, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της οικογένειας των θυμάτων για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

«Ο σταυρός που κουβαλούσαν αυτά τα δύο κορίτσια ήταν πολύ μεγάλος» σημείωσε στην εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha και πρόσθεσε: «αυτός ο άνθρωπος τους πήρε την ψυχή». Οι δύο αδελφές και ο 59χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε η γειτόνισσα των θυμάτων, ζούσαν μαζί και πάντα γινόταν αυτό που ήθελε εκείνος. «Πάντα τις είχε κάτω από το δεσμό του», είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε μάλιστα ότι είχε δει την μικρή αδελφή τουλάχιστον 3-4 φορές να είναι έγκυος και ήξερε ότι πάει να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ όμως, όπως είπε, δεν γύριζε με το βρέφος. «Άκουγα ότι τα έδιναν για υιοθεσία», είπε και ανέφερε ότι είχε ακούσει πως έδιναν τα παιδιά για δύο με τρία εκατομμύρια.

Γιατί ο 59χρονος σκότωσε τις δύο αδελφές στα Τίρανα

Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις για το διπλό φονικό προκάλεσαν νωρίτερα παρέμβαση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος δολοφόνησε τις δύο γυναίκες καθώς αυτές φέρεται να ήταν έτοιμες να αποκαλύψουν τη δράση του.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και ομολόγησε τις δολοφονίες, ενώ την ίδια ώρα έχουν αρχίσει και οι έρευνες για το κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών αν και ο δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην Ελλάδα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Μιλώντας στο αλβανικό κανάλι Top Channel, η αδερφή των θυμάτων τόνισε μεταξύ άλλων: «Τη μικρή αδερφή μου την πήρε με αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη και την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους ». «Εχουν πουληθεί πάνω από δέκα μωρά», συνέχισε.

φωτιστικά inde.gr