ΔΙΠΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Με δύο σπουδαίες διακρίσεις και δύο μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο αθλητής και προπονητής Taekwon-do ITF VI DAN Δινάκης Γεώργιος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF που πραγματοποιήθηκε στο Jesolo της Ιταλίας 3-13 Οκτωβρίου.
Ο αθλητής, ο οποίος αγωνίστηκε με τους βετεράνους της Εθνικής μας ομάδας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλα τα αγωνίσματα κατακτώντας:
-Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στο ατομικό αγώνισμα της μάχης.
-Αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στα ομαδικά σπασίματα εδάφους.
Η παρουσία του Σερραίου αθλητή στη διοργάνωση ξεχώρισε για το πάθος, την συγκέντρωση και την αθλητική του συνέπεια.

Κατάφερε να σταθεί επάξια ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο του ελληνικού Taekwon-do.
Η συμμετοχή και οι διακρίσεις του αποτελούν πηγή υπερηφάνειας τόσο για τον ίδιο, όσο και για την χώρα μας, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας στις οποίες ανήκει ως ενεργό στέλεχος.
Ο κ. Δινάκης με προσήλωση και επιμονή, έχοντας μια εξαιρετική πορεία, εκπροσώπησε λαμπρά την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και αδιαμφισβήτητα κατατάσσεται στους elite αθλητές παγκοσμίως.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους ανθρώπους και επιχειρήσεις από τις Σέρρες, αλλά και την Ξάνθη που στήριξαν τη συμμετοχή του αθλητή:
ΑΚΜΗ-ΟΚΑΛΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ESPRESSONIST
ΕΡΜΗΣ
ΜΥΛΟΣ
ΛΥΚΙΣΚΟΣ
ΚΗΠΟΡΑΜΑ
FIGLI SPORTS
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΗΡΙΤΩΝ
