, , ,

14 Αυγούστου, 2021

Press Room

Δήμος Βισαλτίας: «Επιμένουμε Παραδοσιακά» στην Μαυροθάλασσα


“200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ” με το μουσικό σχήμα “ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ” το Σάββατο 14 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Μαυροθάλασσας

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο Δήμος Βισαλτίας διοργανώνει συναυλία με τίτλο «200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» με το μουσικό σχήμα «Επιμένουμε Παραδοσιακά». Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 στην Κεντρική Πλατεία της Μαυροθάλασσας και ώρα 21:30μ.μ.

Το μουσικό σχήμα θα παρουσιάσει παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Μικρά Ασία κτλ και για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση λαϊκά τραγούδια. Αυτό για να επιτευχθεί έγινε προσθήκη τριών εξαίρετων μουσικών. Του Κώστα Ντόκα (μπουζούκι), του Μιχάλη Μπουρέλου (κιθάρα) και του Γιώργου Ξανθούλη (ακορντεόν). Θα τραγουδήσουν Γούναρης Αστέριος, Καταρτζής Μίμης, Κουντουράς Αρης, Κουντουράς Νάσος, Μπουρέλος Μιχάλης, Ξανθούλης Γιώργος και Ρόκας Παναγιώτης.
Θα παίξουν οι μουσικοί: Ζάρκος Νίκος(κλαρίνο), Ζαρίμπας Παναγιώτης (ούτι και βιολί), Μάγειρας Βασίλης (κρουστά), Μπουρέλος Μιχάλης (κιθάρα), Ντόκας Κώστας (μπουζούκι), Ξανθούλης Γιώργος (ακορντεόν) και Φουρλάκης Τάσος (λαούτο και αρμόνιο).