, , ,

15 Ιουνίου, 2021

Press Room

Δήμος Σιντικής: Όλες οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται


Σύσσωμοι οι Αντιδήμαρχοι Σιντικής σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς περάτωσαν επιτυχώς ένα ιδιαιτέρως βεβαρημένο πρόγραμμα εργασιών την παρούσα εβδομάδα.

Σε απόλυτη ετοιμότητα, οι χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου, με τους εργαζόμενους και τους επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, αντιμετώπισαν τα αιτήματα των κατοίκων με το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό.

Από την Δευτέρα ξεκίνησε η περιποίηση της Ανατολικής εισόδου στην Ροδόπολη, η διάνοιξη δρόμων στο Άγκιστρο και η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης βόρεια από το Κορυφούδι στο Όρος Κρούσια.

Ακατάπαυστα συνεχίστηκαν οι εργασίες σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με εξωραϊσμό γεφυρών στα Πλατανάκια, διαπλάτυνση αγροτικής οδοποιίας στο Χορτερό και το Καρυδοχώρι στο σημείο “Κόκκαλα”, ενώ συντηρήθηκε ο δασικός δρόμος στο Αχλαδοχώρι μέσω του φυλακίου της Κάλης. Επιπροσθέτως, υπήρξε παρέμβαση στον δρόμο του αγροτικού δρόμου Μεσαίας μέχρι το φυλάκιο Σπανή Πέτρα.

Παράλληλα αντιμετωπίστηκαν από τους Υδραυλικούς του Δήμου όλες οι βλάβες που ταλαιπώρησαν τους πολίτες της περιοχής λόγο των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κομβικής σημασίας η επαναλειτουργία ποτίστρας έπειτα από την πάγια εντολή των κτηνοτρόφων στην Βυρώνεια, όπως και ο καθαρισμός ρεμάτων στο Χαροπό.