3 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Δήμος Σιντικής : 500 “όχι” για την έλευση προσφύγων


Αίτημα με τις υπογραφές 500 πολιτών κατατέθηκε στον δήμο Σιντικής .Με το οποίο ζητείται από το δημοτικό συμβούλιο να ταχθεί κατά της φιλοξενίας σε ξενοδοχεία της περιοχής προσφύγων .

Σύμφωνα με τον κ Τάτσιο ο δήμαρχος επικαλέστηκε παλιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου . Η οποία όμως σύμφωνα με τον κ Τάτσιο αφορά μόνο το στρατόπεδο Ροδόπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο Κ ΤΑΤΣΙΟΣ

500 υπογραφές Ενεργών Πολιτών Σιντικής κατατέθηκαν πριν από 10 ημέρες στον Δήμο Σιντικής για να εκδοθεί ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο για τους παράνομους μετανάστες. Ο δήμαρχος επικαλέστηκε την απόφαση του 2015 και είπε ότι υπάρχει ήδη απόφαση με την οποία το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση ότι δεν δέχεται λαθρομετανάστες. Κι ενώ έφερε το θέμα προς συζήτηση ΔΕΝ είχε εκεί την απόφαση του 2015 για να διαβάσουμε τι λέει. Αντ΄ αυτού έθεσε το δίλημμα… ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2015 ΠΟΥ ΑΡΝΟΎΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ Ή ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ; κι ενώ δεν ξέραμε οι υπόλοιποι τι έλεγε εκείνη η απόφαση ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιντσιος επέμενε ότι η απόφαση αφορούσε σε ολόκληρο τον Δήμο Σιντικής. Βρήκαμε την απόφαση…. Αφορούσε ΜΟΝΟΝ στο στρατόπεδο της Ροδόπολης…. Είναι ντροπή να επιχειρείται τέτοια σπέκουλα στους πολίτες. Κάποιοι μας αντιμετωπίζουν ως «ιθαγενείς» και μοιράζουν καθρεπτάκια… Η συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.