10 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Διαρρήκτης τραυματίστηκε από αγριογούρουνο ενώ κρυβόταν από τους αστυνομικούς


Επίθεση από αγριόχοιρο δέχτηκε ένας 28χρονος άνδρας, ενώ κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης. Ο 28χρονος μαζί με έναν 39χρονο και ένα ακόμη άγνωστο άτομο, διέρρηξαν το σπίτι μίας γυναίκας και αφαίρεσαν χρυσαφικά. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν. Όπως διαπίστωσαν, ο 28χρονος αυτός έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια απόκρυψης του σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, σύμφωνα με το messinialive.gr

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δράστες είχαν προβεί συνολικά σε δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη.