Skip to main content
NEA
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΥΓΕΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΦΑΓΗΤΟ
ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΝΕΑ
ΣΕΡΡΕΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΗ
ΒΙΣΑΛΤΙΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
ΣΙΝΤΙΚΗ
VIDEO NEWS
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ
ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ
ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΠΛΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΔΑ
ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ
LIVE!
NEA
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΥΓΕΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΦΑΓΗΤΟ
ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΝΕΑ
ΣΕΡΡΕΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΗ
ΒΙΣΑΛΤΙΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
ΣΙΝΤΙΚΗ
VIDEO NEWS
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ
ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ
ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΠΛΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΔΑ
ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ
LIVE!
ΦΑΓΗΤΟ
8 Οκτωβρίου, 2019
Press Room
Διαχρονική μηλόπιτα – Για τα φθινοπωρινά απογεύματα
Υλικά
2 πακέτα ζύμη για γλυκιά τάρτα
7 φλ. τσαγιού μήλα (ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες)
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. γλ. κανέλα
1/8 κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 κ. γλ. αλάτι
2 κ. σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μήλα με την ζάχαρη, το αλεύρι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
Αλείψτε ένα ταψί με βούτυρο και απλώστε τη ζύμη για την γλυκιά τάρτα καλά.
Τοποθετείστε το μείγμα με τα μήλα στο ταψί, καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη και ψήστε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.
Χαμηλώστε την θερμοκρασία τους 135-150 βαθμούς και ψήστε για ακόμη 40-50 λεπτά, μέχρι η ζύμη να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Καλέστε μας
Στείλτε μας email
Viber / Whatsapp : 6942053400
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στο Google News
Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Κοινοποιήστε:
Facebook
X