18 Αυγούστου, 2020

Press Room

ΔΕΥΑΒ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ


Ενόψει της ερχόμενης φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου, αφενός προς αποφυγή τυχόν πλημμυρικών φαινομένων και αφετέρου προς αποφυγή της δημιουργίας εστιών ρύπανσης και μόλυνσης, η Δ.Ε.Υ.Β ξεκίνησε τις εργασίες καθαρισμού, σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων που βρίσκονται σε ολόκληρο τον Δήμο Βισαλτίας. 

Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες σε ετήσια βάση και κυρίως πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά οι εργασίες που αφορούν τον καθαρισμό φρεατίων και σχαρών υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων στην Δημοτική Ενότητα Νιγρίτας και θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Δήμου Βισαλτίας.

Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α.Β., είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την περίοδο των επικείμενων βροχοπτώσεων του Φθινοπώρου και του Χειμώνα.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ