24 Μαρτίου, 2021

Press Room

Δέματα «αγάπης» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οινούσας για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας


«Δέματα αγάπης» για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής, που την περίοδο αυτή διαμένουν στις σκηνές, μετά το “βαρύ” χτύπημα του εγκέλαδου, συγκέντρωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οινούσας. Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγου ήταν πράγματι συγκινητική καθώς κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσουν τα είδη, συμμετέχοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο στην εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης, που διοργανώνει η δημοτική αρχή Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.  μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Ιωάννης Πανταζής μετέβη σήμερα στο  κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συγκεντρώσαμε είδη πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Ελασσόνας , ώστε να συμβάλλουμε με στον αγώνα που γίνεται για τη συμπαράσταση  των συνανθρώπων μας , οι οποίοι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τις περιουσίες τους και στην κυριολεξία έμειναν στο δρόμο. Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Οινούσας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου.»

Η Εκστρατεία συνεχίζεται κι έως και την Παρασκευή 26/3/2021 και ώρα 08:00 με 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης :

– Απολυμαντικά , καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, μωρομάνδηλα, πάνες, ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια, οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, χαρτοπετσέτες, ρολό κουζίνας, χαρτί υγείας, σαμπουάν, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνα, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη για τρόφιμα).

– Παχύρευστη χλωρίνη

– Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο.

– Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια , κριτσίνια και κουλούρια.

– Ατομικοί μικροί χυμοί – γάλα μακράς διαρκείας σοκολατούχο.

– Λάδι

– Ντοματοπολτό

– Αλάτι / μπαχαρικά

– Όσπρια

– Φρυγανιές

– Φαγητά σε κονσέρβες

Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων:

Τραπεζικός Λογαριασμός:

EUROBANK GR8102603290000390200055986

Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή των αναλυτικών στοιχείων του καταθέτη και η αιτιολογία της δωρεάς: ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ