13 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Δείτε τι σημαίνουν τα αρχικά ΥΚΚ που έχουν όλα τα φερμουάρ!


Μπορεί να μην το είχατε παρατηρήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Αν ρίξετε μια ματιά τώρα στο τζιν που φοράτε θα δείτε ότι το φερμούαρ έχει πάνω τα αρχικά ΥΚΚ. Δείτε τι σημαίνουν και γιατί υπάρχουν στα ρούχα!

Το YKK σημαίνει Yoshida Kogyo Kabushikikaisha. Το 1934 ο Ταντάο Γιοσίντα ίδρυσε την Yoshida Kogyo Kabushikikaisha (Yoshida Industries Limited).

Αυτή η εταιρεία είναι ο πρώτος κατασκευαστής φερμουάρ στον κόσμο, κατασκευάζοντας περίπου το 90% όλων των φερμουάρ σε περισσότερα από 206 εργοστάσια σε 52 χώρες. Δεν φτιάχνουν μόνο φερμουάρ, αλλά και τις μηχανές που κάνουν τα φερμουάρ.

Το μεγαλύτερο εργοστάσιό τους βρίσκεται στη Γεωργία και παράγει πάνω από 7 εκατομμύρια φερμουάρ την ημέρα.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία του έφτασε στο νούμερο ένα ακολουθώντας τον «Κύκλο της Καλοσύνης», «κανένας δεν ωφελείται αν δεν αποφέρει οφέλη σε άλλους». Με αυτή την αρχή, προσπάθησε να δημιουργήσει τα καλύτερα φερμουάρ που θα κρατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό με τη σειρά του θα ωφελούσε τόσο τους κατασκευαστές που χρησιμοποίησαν τα φερμουάρ του όσο και τον πελάτη, με αποτέλεσμα όλα αυτά να ωφελήσουν την εταιρεία του αποφέροντας υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη, ολοκληρώνοντας έτσι τον «Κύκλο της Καλοσύνης».