18 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Δείτε πόση σκόνη κρύβεται μέσα στα καλοριφέρ σας – Το κόλπο για να την αφαιρέσετε [βίντεο]


Μια λάτρης της καθαριότητας κατέφυγε στο TikTok για να αποκαλύψει την τεράστια ποσότητα βρωμιάς που κρύβεται μέσα στα καλοριφέρ και πώς μπορεί κανείς να την ξεφορτωθεί, με τους χρήστες να σοκάρονται.

Η χρήστης του TikTok με έδρα την Αγγλία, @CleanwithAbbi θέλησε να δείξει πώς καθαρίζει τα βρώμικα καλοριφέρ, ξεκινώντας αρχικά με την αφαίρεση των καλυμμάτων κατά μήκος της κορυφής και των πλευρών, προτού ρίξει νερό μέσα από το σώμα για να τα ξεπλύνει.

Μετά την απομάκρυνση του καλύμματος, αποκαλύπτεται η βρωμιά που κρύβεται στο εσωτερικό του καλοριφέρ

Μετά την απομάκρυνση του καλύμματος, αποκαλύπτεται η βρωμιά που κρύβεται στο εσωτερικό του καλοριφέρ

@cleanwithabbi

Omg so happy to finally get the radiator cover off look how dirty it was😭 #fyp #raditorclean #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleanwithabbi

♬ original sound – switchdisco

Η ανάρτησή της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 65.000 likes και έχει λάβει 665 σχόλια, με τους περισσότερους να λένε ότι δεν γνώριζαν καν πως μπορεί να είχαν στο εσωτερικό τους τόση σκόνη και πως θα τα καθαρίσουν και οι ίδιο το συντομότερο δυνατόν.

Το έξυπνο κόλπο για την αφαίρεση της βρωμιάς από το εσωτερικό των καλοριφέρ

Το βίντεο ξεκινά με την Άμπι να αφαιρεί τα γεμάτα σκόνη μεταλλικά καλύμματα και να τα τοποθετεί στον νεροχύτη της για να μουλιάσουν. Στην συνέχεια, δείχνει την βρωμιά που κρύβεται στα κενά του καλοριφέρ της, που έχει συσσωρευτεί με τα χρόνια. Κατόπιν, ρίχνει ζεστό νερό στην μέση του σώματος, με ένα μπολ τοποθετημένο από κάτω για να πέσει το νερό και η βρωμιά.

Ωστόσο, κάποιοι θεατές πρότειναν πως η χρήση νερού θα μπορούσε να προκαλέσει σκουριά στο καλοριφέρ ή και ενδεχομένως να βραχούν και οι τοίχοι και κάποιοι μάλιστα, πρότειναν ένα πιστολάκι μαλλιών για την απομάκρυνση της βρωμιάς, αντί για νερό.

Η χρήστης του TikTok δημοσίευσε το βίντεο με την λεζάντα: «Τόσο χαρούμενη που έβγαλα τελικά το κάλυμμα του καλοριφέρ, δείτε πόσο βρώμικο ήταν». Στα σχόλιά της πρόσθεσε: «Αυτό το σπίτι είναι περίπου 15 ετών. Ζούμε εδώ τα τελευταία τρία χρόνια, σας παρακαλώ, μην μας κρίνετε. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να έχω ένα πιο καθαρό σπίτι».

Απίστευτη βρωμιά έχει συγκεντρωθεί στο εσωτερικό του καλοριφέρ

Απίστευτη βρωμιά έχει συγκεντρωθεί στο εσωτερικό του καλοριφέρ

Τρελάθηκαν με το κόλπο οι χρήστες του TikTok

Οι θεατές εντυπωσιάστηκαν με το αποτέλεσμα με κάποιον να γράφει: «Με κάνει να θέλω να καθαρίσω και τα δικά μου καλοριφέρ» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θέλω απεγνωσμένα να το κάνω κι εγώ». Κι ένας ακόμη ανέφερε: «Περιμένετε. Βγαίνουν τα πλαϊνά; Βγάζω το πάνω μέρος αλλά αυτό αλλάζει τα πάντα».

Content retrieved from: https://www.iefimerida.gr/zoi/pos-na-afairesete-skoni-apo-kalorifer-exypno-kolpo.