12 Μαΐου, 2020

Press Room

ΔΕΗ: Ουρές και σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τηρούνται οι αποστάσεις


Προβληματισμό προκάλεσαν χθες οι ουρές έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία άνοιξαν για πρώτη φορά μετά το κλείσιμό του λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Οι χθεσινές εικόνες πάντως, σήμερα δεν υπάρχουν. Ναι μεν οι πολίτες που βρίσκονται έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου είναι λιγότεροι, ωστόσο φαίνεται να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σημαντικότερο αυτό των αποστάσεων ασφαλείας. Από νωρίς το πρωί, οι καταναλωτές έχουν χωριστεί στα δυο με βάση αν θέλουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους ή να κάνουν κάποια άλλη αλλαγή στο συμβόλαιό τους.

Μάλιστα στο σημείο βρίσκονται και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι επιτηρούν τις αποστάσεις και επεμβαίνουν όπου χρειάζεται προκειμένου να μην επαναληφθούν οι χθεσινές εικόνες. Πάντως η ΔΕΗ έχει ενημερώσει τους καταναλωτές ότι μπορούν να πληρώσουν τηλεφωνικά τους λογαριασμούς τους προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός με απλά βήματα.

Μεγαλύτερη ουρά στη ΔΕΗ Θεσσαλονίκης

Την ίδια ώρα, μεγαλύτερη είναι η ουρά στη ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στα δικαστήρια. Οπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώτος πελάτης έφτασε για να πιάσει σειρά στις 4.45 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με καταναλωτή ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, βρίσκεται στο σημείο από τις 5:30 και έχει το νούμερο οκτώ στη σειρά προκειμένου να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

Πάντως και στη Θεσσαλονίκη το καταναλωτικό κοινό δείχνει να συμμορφώνεται και να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας.