, ,

18 Μαΐου, 2023

Press Room

ΔΕΕΠ Σερρών: «Το ψέμα του Αλ. Τσίπρα για τη γέφυρα της Μαυροθάλασσας» (Βίντεο)


Αδιάβαστος πιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην ομιλία του, στις Σέρρες ανέφερε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάστηκε η γέφυρα της Μαυροθάλασσας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει: «Είμαστε εμείς αυτοί που αφήσαμε ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ το έργο του ΤΟΕΒ Νιγρίτας και 4 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτα, που φτιάξαμε το έργο της γέφυρας στη Μαυροθάλασσα…» 
 
Η ΔΕΕΠ Σερρών (πρώην ΝΟΔΕ Σερρών) κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι είπε ψέματα στον σερραϊκό λαό σχετικά με το εν λόγω έργο αφού η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή γέφυρας κάτω ρου ποταμού Στρυμόνα μεταξύ των οικισμών Μαυροθάλασσας και Μύρκινου έγινε τον Ιούλιο του 2022 και οι πρώτες εργασίες για το μεγαλόπνοο έργο που θα ενώσει τον νομό Σερρών ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2022.
Σχετικό βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης.
Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος επισκέφθηκε, με τον τ. υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη, το εργοτάξιο κατασκευής της γέφυρας στην Μαυροθάλασσα. Οι υπεύθυνοι της εργολαβικής εταιρείας, καθώς και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών τους διαβεβαίωσαν ότι η πρόοδος των εργασιών του έργου είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ανάπτυξης και προόδου, το οποίο συμβασιοποιήθηκε το 2022 και υλοποιείται από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών.