8 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Δάσκαλοι: Οι γονείς στέλνουν απειλητικές επιστολές για τις μάσκες στα σχολεία


Δεχόμαστε απειλητικές επιστολές για τις μάσκες στα σχολεία καταγγέλλει ο Θανάσης Κικινής, πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο Θανάσης Κικινής, πρόεδρος της ΔΟΕ, τονίζει ότι οι δάσκαλοι δέχονται απειλητικές επιστολές από τους γονείς για την υποσχετική χρήση μάσκας στα σχολεία από τους μαθητές.

Όπως λέει ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι γονείς απειλούν να στραφούν κατά των δασκάλων με ένδικα μέσα.

Ο κ. Κικινης, αναφέρεται επίσης στα μέτρα που έλαβε το υπουργείο, καθώς και τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα.

Σημειώνεται ότι σε πρωτόγνωρο κίνημα με λούμπεν στοιχεία αλλά σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά κατά της παγκοσμιοποίησης όσο γραφικά κι αν ακούγονται, εξελίσσονται οι αντιδράσεις κατά τη χρήσης μάσκας στα σχολεία και γενικότερα σε χώρους συνάθροισης προκαλώντας φόβους καθώς λίγο απέχει από το να εξελιχθεί σε πραγματικό τσουνάμι εν μέσω πανδημίας.

Οι συγκεντρώσεις της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Λάρισα, κ.α εκπέμπουν σήμα κινδύνου επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους εφιάλτες του κυβερνητικού επιτελείου για μαζική ανταρσία και ξέσπασμα τέτοιων διαδηλώσεων με πρωταγωνιστές γονείς εκτός όλων των ορίων – αρνητές της μάσκας και του θανατηφόρου κορονοϊού. Όλοι οι συγκεκριμένοι βλέπουν πίσω από την πανδημία μια παγκόσμια συνομωσία σκοτεινών κύκλων με στόχο τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας, το τέλος της Ορθοδοξίας, κ.οκ..

Αυτά γίνονται μόλις μια εβδομάδα πριν από το κρίσιμο άνοιγμα των σχολείων που θα κρίνει εντέλει πάρα πολλά για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα και ενώ σε διάφορες περιοχές (Καστοριά, Αχαϊά, Λάρισα, Χανιά, κ.α) ήδη και υπογείως, μέσω των social media προετοιμάζονται καταλήψεις σχολείων από μαθητές με τις πλάτες και προτροπή γονιών. Κομφούζιο δηλαδή και ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες στη δημόσια υγεία τη στιγμή που η Ελλάδα και ο πλανήτης αντιμετωπίζουν το δεύτερο κύμα του covid 19.