30 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Τερπνή Σερρών


Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 στην Κεντρική Πλατεία της Τερπνής θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Τοπική Κοινότητα της Τερπνής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Σχολείου. Η διοργάνωση θα γίνει  υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας. 

 Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Αθανάσιος Μιχαλάκης θα σηματοδοτήσει την έναρξη της γιορτής με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και θα ακολουθήσει μια μοναδική γιορτή για όλα τα παιδιά της Τερπνής. Ο Αη Βασίλης με το άλογο του θα μοιράσει δώρα. Face painting και ανιματέρ αποτελούν μέρος της γιορτής. Τα παιδιά  θα μπορούν επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να γράψουν το γράμμα τους στον Αη Βασίλη και να δημιουργήσουν τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τους. 

Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου θα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο bazaar, θα σας κεράσουν διάφορα εδέσματα και ζεστό καφέ. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας. 

 

φωτιστικά inde.gr