24 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και ευχές σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και ευχές δέχτηκε και μοίρασε σήμερα από το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας με τη σύζυγό του Ελεάνα και τα δυο παιδιά τους υποδέχτηκαν σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συλλόγους, φορείς και Αρχές, που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, και αντάλλαξαν ευχές με τους επισκέπτες και το προσωπικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα κάλαντα είπαν στον κ. Τζιτζικώστα μεταξύ άλλων η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Λαγκαδά, στελέχη της ΚΝΕ, τα μέλη του Συλλόγου Λεχριτών Θεσσαλονίκης, του Σωματείου «Ο Σωτήρ», του Χορευτικού Συλλόγου «Ο Μύτικας», του Συλλόγου Πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου «Το Στουπί».

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε: «Σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει κατακλυστεί από ευχές, τραγούδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Το 2020 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη χώρα μας και σαφώς καλύτερη από το 2019. Ενωμένοι, όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλους, υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή, προκοπή και δύναμη στον καθένα ξεχωριστά».